بامبو اسطوره ی زیبایی

برای نرم کردن و تقویت پوست، همچنین پیشگیری از بروز چروک، کارخانجات تولید لوازم آرایشی به استفاده از عصاره گیاه بامبو رو آورده اند.

جالب است بدانید این گیاه زیبا که این روزها تقریبا در تمامی خانه ها نمونه ای از آن دیده می شود، گیاه پر کاربردی است که در هر مورد که فکرش را کنید، استفاده می شود.ساقه این گیاه نوعی ماده ترشح می کند که اصطلاحا به آن «اشک بامبو» می گویند. این شیره غنی از سیلیس یا اکسید سیلسیوم بوده که نقشی اساسی در سلامت و نگهداری از بافت پوستی بازی می کند.

ef52973c8ff19c829c6f2dcdb54972c4

با افزایش سن میزان سیلسیوم بدن کاهش یافته و پوست به تدریج شل و خشک شده و چروک ها نمایان می شوند. پیری پوست نتیجه مستقیم کاهش سیلسیوم بدن است. برای مقابله با پیری پوست متخصصان توصیه می کنند به طور مداوم پوست را مرطوب کنید.

صضیضب

اخیرا محققان موفق به تولید کرم ها، ژل های دوش و شیرپاک کن هایی از اشک بامبو شده اند که نه تنها پوست را مرطوب می کند بلکه سیلیس کافی به آن می رساند. جالب است بدانید که از بامبو در ساخت کرم های لایه بردار هم استفاده می شود. فیبر بامبو در عین سخت بودن، تهاجمی نیست و می تواند در کنار برداشتن سلول های مرده به صورت، رنگی درخشان ببخشد. خواص دارویی  بامبو غنی از سیلیس و مواد معدنی است که برای درمان روماتیسم بسیار خوب است. تحقیقات اخیر پژوهشگران دانشگاه واشنگتن استیت روی ۸ زن سالم نشان داده است انتخاب رژیمی با پایه جوانه بامبو می تواند سبب کاهش کلسترول بد خون شود. نکته دیگر اینکه بامبو جزو گیاهانی است که به طور سنتی در طب هندی و چینی استفاده می شده است. در سال ۲۰۰۳، وزیر بهداشت چین اعلام کرد برگ های بامبو منبع آنتی اکسیدان طبیعی بوده و می توان پس از بررسی آن را تبدیل به مکمل غذایی کرد.

lg_8cf56_greenfuel580x516
فواید و مضرات در کشاورزی گفته می شود بامبو خواص آنتی باکتریایی دارد به طوری که در برخی فرهنگ ها برای از بین بردن سموم خاک مورد استفاده قرار گرفته است. متاسفانه بامبو تنها خوبی ندارد. رشد سریع آن (برخی از انواع در ۲۴ ساعت یک قد رشد می کنند) در یک محیط می تواند سبب خفه شدن گیاهان دیگر شود. در ضمن این گیاه محل زندگی برخی حشرات مثل مالاریا و برخی ویروس ها مثل ویروس دنگو است. پس اگر در محل زندگی خود بامبو پرورش می دهید، بهتراست مراقب باشید.